top of page
  • Editör

Doğru Takı Seçme Rehberi

Güncelleme tarihi: 29 Tem 2023

Doğru takı seçimi kişisel tarzınızı uygun şekilde yansıtmanın yanısıra estetik görünümünüze de olumlu katkı sağlar. Kuşkusuz seçim yaparken göz önünde bulundurmanız gerekecek birtakım noktalar var. Kıyafetinize, kişisel tarzınıza ve cilt tonunuza uygun seçimler yapmak sizi doğru seçime götürecektir.



1.Tarzınız ve Siz


Tarzınızı iş yaşamı ve özel yaşantınız belirler, dolayısıyla her iki durumu da göz önünde bulundurmak en sağlıklısı olacaktır.


Sade ve zarif bir tarza sahipseniz inci küpeler, ince altın bileklikler ve şık yüzükler tercih edebilirsiniz.


Daha rahat bir tarz için iri uçlu kolyeler, büyük halka küpeler ve taşlı bileklikler sizin için ideal.


Minimalist tarz için ise ince ve küçük uçlu kolyeler, küçük ve zarif bilezikler ve sade küpeler uygun olacaktır.


2. Cilt tonunuz ile uyum


Cilt tonunuz, takıların üzerinizde nasıl duracağını etkileyen faktörlerden bir diğeri.


Açık ten rengi için önerimiz sarı ve rose tonlarındaki takılar, bu sayede renk uyumu ve takıların gösterişli duruşu ön plana çıkacaktır.


Esmer ve daha koyu tonlar için önerimiz ise gümüş ve beyaz altın, renk uyumunu takıları giydiğinizde siz de fark edeceksiniz.


3.Kıyafetleriniz ile uyum


Kıyafetleriniz ile en tamamlayıcı aksesuarlarınızın uyumu kuşkusuz çok önemli. Kıyafet rengi, spor veya klasik olması, düz veya desenli olması gibi faktörler seçiminizi uyumlu hale getirecektir.


Gün geçtikçe sadeliğin ve minimal tarzın trendinin yükselmesi ile takı dolabınızda bu ürünlere daha fazla yer vermenizde yarar var.


Sonuç:


En önemlisi takıyı kendinize yakıştırmanız, onu rahatlıkla taşıdığınıza emin olmanız ve sonucunda size kendinizi iyi hissettiriyor olması, yukarıdaki ipuçlarını da değerlendirip LaMinimaL Jewellery'de size uygun ürünü bulmanızı temenni ediyoruz.


Keyifli alışverişler dileriz,

22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page