top of page
  • Editör

Yüzük Ölçüsü Alma: Mükemmel Ölçü İçin İpuçları

Bu yazımızda siz değerli müşterimiz için yüzük ölçüsü alma sürecini açıklayacağız.


Gelin hep birlikte bu adımları inceleyelim.


Not: Sitemizde yer alan altın yüzükler ağırlıklı 13-14-15 ölçülerinde, tüm parmaklarda kullanılabilen modeller olup gümüş yüzükler ise ayarlanabilir özelliktedir.



1.Uygun zamanı seçmek: Günün ilerleyen saatlerini seçin!


Bunun için en uygun zaman öğlen saatleri, sabahları parmaklarınız biraz şişebilir ve dolayısıyla bu saatlerde alınan ölçü yanıltıcı olabilir. Vücutta dolaşımın normale döndüğü günün ilerleyen saatleri en doğru zaman!


2.Uygun parmağa karar vermek


Yüzük modelleri genellikle her parmağa uygun olacak şekilde tasarlanmakla birlikte örneğin alyans gibi ürünlerde takılacak olan parmak kuşkusuz yüzük parmağıdır. Hatta dilerseniz alyansınızı bir tek taş yüzükle de taçlandırabilirsiniz.


Yukarıda da belirttiğimiz üzere sitemizde yer alan altın yüzükler ağırlıklı 13-14-15 ölçülerinde, tüm parmaklarda kullanılabilen modeller olup gümüş yüzükler ise ayarlanabilir özelliktedir. Alyans modelleri için ise iletişime geçilmesini rica ederiz.


3.Ölçüyü nasıl almalıyım?


Mevcutta kullandığınız herhangi bir yüzüğün ölçüsünden memnunsanız çok şanslısınız; yüzüğün ölçüsünü herhangi bir kuyumcudan rica edebilir veya ip yada kağıt aracılığıyla milimetresini ölçebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey mevcut yüzüğün iç kısmından ip yada ince şerit halinde kesilmiş bir kağıdı geçirerek bu uzunluğu milimetre cinsinden cetvel yardımı ile ölçmeniz.


Örnek bir yüzüğünüz yok ise yukarıdaki yöntemi bu kez yüzüğü kullanacağınız parmağın dış çevresine çok sıkı olmayacak şekilde uygulamanız yeterli!


Aklınıza takılan her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Keyifli alışverişler dileriz,

LaMinimaL Jewellery


29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page